skip to Main Content

Seks postaje odličan onog trenutka kad…

Seks može biti divan, ali često put do vrhunca otežamo kompliciranjem i pretjeranim analiziranjem odnosa.

Put do savršenog seksa

Na početku veze se sve uvijek čini nekako jednostavnijim. Ipak, jednom kada se u naš ljubavni život umiješa rutina, postoji velika vjerojatnost da će se naša seksualna želja početi smanjivati.

Ovo će rezultirati sve rjeđim i kompliciranijim spolnim odnosima. Ako se partneri zaista vole pronaći će i druge zajedničke aktivnosti u kojima mogu uživati poput odlazaka u šetnju, kuhanja ili uživanja u dobrom filmu ili seriji. Seks ponekad može biti izvor frustracija zbog čega ga neki parovi znaju i izbjegavati.

Bolji seks rezultat je međusobnog potpunog povjerenja

Većina ljudi žudi za spontanim seksom. Ipak, veliki dio njih jednostavno se odbija potruditi kada je seks u pitanju. Umjesto toga, skloniji su regresiji, izbjegavanju odnosa, ljubavnim aferama i slično.

Rješenje čitavog problema leži u seksualnoj inteligenciji koja se razvija u spletu povratnih informacija od strane partnera, vlastitih emocionalnih vještina i svjesnosti o vlastitom tijelu.

Svatko od nas uživa u kombinaciji bliskosti i tjelesnog užitka, ali nećeš ih doživjeti tijekom seksa ako se fokusiraš isključivo na to kako izgledaš, mirišeš ili zvučiš. Ako želiš poboljšati svoj seksualni život moraš si prestati govoriti da nešto ne smiješ ili ne možeš napraviti.

Zaključak: bolji seks je posljedica povjerenja, potpunog prihvaćanja i iskrene ljubavi između partnera. Imaj to na umu tijekom sljedećeg intimnog vremena sa svojim partnerom.

Back To Top