skip to Main Content

Simbolika zmije u snovima

U jednom od članaka na temu tumačenja snova napravili smo kratak uvod najčešće snove i značenja koja iza njih stoje. U današnjem članku podrobnije ćemo se pozabaviti simbolikom zmija u snovima. Pokušat ćemo detaljnije rastumačiti značenje zmije u snovima ovisno o njenoj boji, položaju, ponašanju, mjestu na kojem se nalazi i slično.

Žute zmije

Žuta zmija simbol je tvoje unutrašnje svjetlosti, tvoje inteligencije i tvog dubokog razumijevanja raznih životnih filozofija i mudrosti. Žuta zmija naš je mentalni vodič koji nam uvijek želi nešto važno poručiti, pogotovo ako nas u upućuje prema vratima ili ako želi da je slijedimo.

Crvene zmije

Crvena boja simbolizira ljubav, strast i odnose. Crvena zmija stoga najčešće simbolizira seksualnu energiju. Osim toga, crvena zmija može također simbolizirati i opasnost te poslužiti kao upozorenje.

San o zmiji koja se ušuljala u našu kuću

Ovisno o tvojim trenutačnim okolnostima, raspoloženju i osjećajima ovaj san može se protumačiti na razne načine. Može označavati probleme s nekim od ukućana ili s partnerom. Ako unajmljuješ stan zmija može biti simbol lošeg odnosa između tebe i vlasnika stana. Ova zmija može simbolizirati probleme s novcem te nezadovoljstvo plaćom ili kućnim budžetom. Ova zmija može biti simbol tvoje nezadovoljne podsvijesti.

San s velikim brojem zmija

Ako sanjaš gomilu zmija na jednom mjestu postoji velika vjerojatnost da ti je nečega u životu već lagano preko glave. Možda ti je dosta određenog osjećaja. Možda osjećaš strah i želiš pobjeći od nekoga ili nečega. S druge strane, ako se osjećaš znatiželjno i poletno veliki broj zmija može simbolizirati duboki izvor energije koji se krije u svakome od nas.

Ako želiš saznati više o snovima pročitaj ove zanimljive članke:

Što uzrokuje noćne more i čudne snove?

Zašto se javljaju lucidni snovi?

 

Back To Top