skip to Main Content

Snovi koji ti poručuju da ćeš se uskoro zaljubiti

Snovi su vrata koja vode u neke potpuno drugačije svjetove. Ovi svjetovi mogu biti krajnje fascinantni i pozitivni ili pak jako strašni i bizarni. Određeni snovi mogu ukazivati na skorašnji susret s muškarcem ili ženom tvojih snova. Snovi često obiluju znakovima koji upućuju na naš budući život, a kada je ljubav u pitanju veoma je bitno obratiti pažnju na to što nam san želi poručiti.

Tvoja je srodna duša možda i bliže nego što misliš. Sve što trebaš napraviti jest dopustiti svojoj srodnoj duši da uđe u tvoj život. Sve će se ostalo posložiti samo od sebe. Ako si nedavno sanjao, odnosno sanjala, stvari kojima se bavimo u ovome članku možemo ti s prilično velikom dozom sigurnosti potvrditi da će ljubav iz tvojih snova uskoro pokucati na tvoja vrata!

Lutka

Ako sanjaš kako nekome darivaš lutku tvoja ti podsvijest želi poručiti da ćeš uskoro upoznati svog savršenog partnera. Ako se, pak, u svojim snovima često igraš s lutkom to može ukazivati na nadolazeću svađu s nekom osobom iz tvog života.

Golotinja

Ako si u svojim snovima često gol, odnosno gola, ili često svlačiš svoju odjeću tvoja ti podsvijest želi poručiti da ćeš uskoro upoznati osobu koja će uvelike utjecati na tvoj život.

Posteljina

Snovi o krevetima i posteljini ukazuju na spremnost za novu romansu i nove leptiriće u trbuhu. Bijele plahte, primjerice, ukazuju na pojavu novih osjećaja.

Gusta šuma

Ako sanjaš da se nalaziš u gustoj šumi iz koje se ipak nazire izlaz tvoja ti podsvijest želi poručiti da ćeš uskoro susresti svoju srodnu dušu. Gusta šuma simbol je spremnosti vezivanja uz drugu osobu i započinjanja ozbiljnog odnosa. S druge strane, ako sanjaš gustu šumu kojoj se ne nazire izlaz tvoja te podsvijest želi upozoriti da još uvijek nisi spreman, odnosno spremna, za upuštanje u ozbiljan ljubavni odnos.

Sjemenje

Sjemenje se kao motiv obično pojavljuje u snovima o žetvi ili sijanju. Konkretnije – sijanje sjemenja ukazuje na ljubav. Žetva pak ukazuje na potrebu za odstranjivanjem negativnih aspekata vlastite osobnosti koji te koče kada je u pitanju pronalazak srodne duše. Osim toga, sjemenje često ukazuje i na plodnost!

Saznaj više o značenju snova u ovim člancima:

Značenje snova koji se neprestano ponavljaju

Ljubavni snovi – slučajnost ili proizvod naše podsvijesti?

Back To Top