skip to Main Content

Što obući za romantični izlazak? Savjeti za nju i njega

Svi znamo kako je to danima se pripremati za spoj i onda se na nas spusti oblak pitanja. Što obući? Ova majica ili ova? Ova košulja s ovim hlačama ili?

Duboko udahni i nastavi čitati. Stižemo u spas s ovim zlata vrijednim savjetima!

On

Žene vole muškarce koji se znaju dobro odjenuti i imaju stila. Nije dobro ni ako pretjeraš i izađeš izvan određenih granica muževnosti i urednosti – manje ponekad uistinu jest više. Ako ideš na spoj obuci nešto u čemu se osjećaš ugodno, nešto čisto, ispeglano i jednostavno. Recimo omiljene traperice, majicu na kratke rukave u boji koja ti najbolje stoji i kožnu jaknu koja se dobro slaže s obućom.

Ako pak nisi rokerski ili sportski tip nego više pucaš na uglađenost onda će klasični crni ili sivi sportski sako u kombinaciji s trapericama biti odličan izbor. Prilikom odabira stylinga povedi računa o mjestu na koje idete i koliko se udobno osjećaš u onome što nosiš.

P.S. nemoj pretjerivati s puloverima – osim ako idete na golf.

Budi hrabar i obuci neke kul čarape ili prsten i narukvicu.

Ona

Žene, budimo iskreni, znaju biti komplicirane i mistične, a kad govorimo o modi i sve se dodatno zakomplicira. Nemoj paničariti i pomišljati na otkazivanje spoja jer nemaš što za obući. Sjeti se da je manje – više. Krenimo redom…

Traperice – tamne, svijetle ili crne? Odaberi one koje ti najbolje pristaju uz figuru. Upari ih s običnom majicom na kratke rukave u najdražoj boji. Kožna jakna ili sako + conversice ili neke posebne (i udobne) štikle.

Mala crna haljina ili haljina cvjetnog uzorka i udobne štikle ili sandale.

Obrati pažnju na detalje. Jedan statement komad nakita sto je puta impresivniji od gomile kiča. Zapamti – manje je više.

#ljubav #spoj #odjeca

Back To Top