skip to Main Content

Tipovi muškaraca na koje nije vrijedno trošiti vrijeme

Ako ćemo iskreno, postoje tipovi muškaraca na koje ne trebaš trošiti svoje vrijeme. U većini slučajeva oni se neće promijeniti, a ti nećeš nimalo biti sretna s njima.

1. Povrijeđeni muškarci

Ovo su muškarci koji su doživjeli nešto loše u prošlosti. Loše stvari se mogu dogoditi svakome, ali razlika je u tom što ovi muškarci to još nisu preboljeli. Upravo zato nikad neće nikom vjerovati i često će biti ogorčeni. Nemoguće je pomoći im da se pomire s prošlošću i to ni ne bi trebao biti tvoj zadatak. Sretna veza s ovim muškarcima skoro je nemoguća.

2. Djetinjasti muškarci

Ovi muškarci mogu biti iscrpljujući jer konstantno odbijaju preuzeti odgovornost za svoja djela i vlastiti život. U vezi s ovim muškarcem trebaš znati kako se nositi s dvije osobnosti u jednoj osobi – muškarcem i djetetom. Morat ćeš mu pomagati da se priprema i bude oprezan s vlastitim zadacima, a ponekad i dovršavati zadatke umjesto njega. Ovo se možda ne čini toliko bitnim na početku, ali s vremenom će te iscrpiti i uništiti vezu.

3. Muškarci koji se ne žele obvezati

Ovi muškarci imaju uspješne karijere, dobre životne standarde i znaju što žele. Problem je da većinom ti nisi to što žele. Naime, oni se ne žele obvezati samo jednoj ženi. U njihovom rječniku ne postoji riječ “brak”. Ovi muškarci stalno traže nove djevojke, ali sve što od njih žele su kratkotrajne avanture.

4. Muškarci zaljubljeni u same sebe

Ovi muškarci žele da im se svi dive, naročito žene. Vole sami sebe više nego što će ikad voljeti neku ženu. Traže partnera koji će ih konstantno podsjećati na to koliko su posebni i hraniti njihov ego. Prema tome, ovi muškarci često traže ženu s manjkom samopouzdanja s kojom mogu lako manipulirati.

5. Igrači

S ovim muškarcima dolazi rizik od toga da završiš sa slomljenim srcem u samo jednom neočekivanom trenutku jer jako dobro znaju glumiti. Šarmantni su, koriste slatke riječi, oprezni su i zbilja profesionalni kad je u pitanju davanje komplimenata. To sve traje dok te ne odvuku u krevet. Nakon toga postaju nedostupni. Jedini problem je u tom što ćeš se do tada vjerojatno već zaljubiti u njih.

 

Back To Top