skip to Main Content

Kako odabrati pravi božićni poklon za njega?

Pronaći savršeni božićni dar za svoje najmilije često je prava gnjavaža i izazov, a osobito ako ti je teško dokučiti što im zaista treba ove godine. Naime, prilikom odabira dara važno je voditi računa o određenim aspektima kao što su budžet, partnerove potrebe, želje i slično.

Evo nekoliko smjernica koje ti sigurno mogu pomoći.

Kvalitetan i dugovječan dar 

U ovu kategoriju spadaju darovi kao što su novčanik ili sat. S ovakvom je vrstom dara nemoguće pogriješiti. Ipak, moraš biti i oprezna jer ako tvoja bolja polovica već posjeduje skupocjeni sat ili kožni novčanik onda nema potrebe za drugim. Osim toga, veoma je bitno da vodiš računa o ukusu svog partnera. Ako je tvoj partner sportski tip novčanik ili sat neće se tako dobro uklapati u ostatak njegovog stila.

Jednostavan dar 

U ovu kategoriju darova ubrajamo veste, džempere, kapute, šešire, kape, šalove i slično. Svakog od nas veseli pogled na savršeno obučenog partnera – pogotovo ako smo i sami sudjelovali u kreaciji odličnog outfita. Partnerov modni izričaj od presudne je važnosti kada je u pitanju odabir ove vrste božićnog dara.

Romantičan vikend za dvoje

Romantičan vikend, odnosno posjet nekoj atraktivnoj zimskoj destinaciji jedno je od najugodnijih božićnih iznenađenja za svakog partnera. Ako tvoj muškarac voli zimu možeš biti sigurna da nikada neće zaboraviti predivno zimske dane provedene u ljubavi i intimi.

DIY dar 

Ova vrsta darova najbolji je izbor ako je tvoj partner kreativan i cijeni unikate. Možda tvoja bolja polovica ne želi skupocjene darove ili zimske izlete – možda mu se više sviđaju pokloni koje napraviš sama ili večera u koju si uložila puno ljubavi i truda, album s vašim fotografijama ili nešto treće.

Manji je budžet ponekad uistinu blagoslov jer stavlja ljubav u prvi plan. Malen i jednostavan poklon poput čestitke koju si napravila sama ili okvira s vašom fotografijom uvijek će ga podsjećati na tebe ponekad su pun pogodak!

 

Back To Top