skip to Main Content

Univerzalno iritantne navike parova: 1.dio

Pojedine navike parova u stanju su veoma lako naživcirati osobe u njihovoj okolini. Ne brini jer nisi jedina osoba koja koluta očima na prizor golupčića koji se neprestano ljubakaju i javno iskazuju izljeve ljubavi.

Ovo su neke od iritantnih navika parova koje nas smetaju:

Iskazivanje emocija na pogrešnim mjestima

Ova neugodna navika nekih parova svakako zasjeda na prvo mjesto naše liste. Naravno da je slatko izmijeniti koji poljubac u parku, ali nema ničega slatkog kada se par doslovno počne hvatati na klupici dovodeći tako prolaznike u neugodno situaciju.

Neprestano se oslovljavaju sladunjavim nadimcima

Nadimci kojima se oslovljavamo u vezama najčešće su krajnje simpatični, no to ipak ne znači da ih trebamo koristiti u svakoj situaciji! Primjera radi: Dušo, možeš li mi naručiti espresso?, nakon čega slijedi sladunjavi odgovor: Evo odmah, ljubavi! Ili pak: Idemo li na zabavu večeras, kolačiću? s odgovorom: Ne znam mačkice, ti odluči.

Djetinji govor je još gori slučaj! Koga ne bi iživcirala fraza poput: Daj mi pusicu. Neke stvari zaista trebaju ostati rezervirane za vlastita četiri zida.

Kada ne mogu prestati govoriti “mi”

Postoje osobe koje nakon ulaska u vezu ubrzo zaborave na osobnu zamjenicu “ja”. Pitaš ju što misli o novom Star Warsu, a ta osoba ti odgovori: Da, pogledali smo ga. Pitaš ju kako joj se svidio film, a ona ti kaže: Pa stvarno nam se svidio. Nismo skinuli pogled s ekrana koliko nam je bilo napeto!

Žele biti isključivo u društvu drugih parova

Neki parovi zaborave na stare prijatelje i odjednom se počnu družiti isključivo s drugim parovima.  Ako u njihovom društvu kojim slučajem nema drugih parova oni će se potruditi pokrenuti neku vezu između svojih prijatelja. Kao da ljudi ne mogu živjeti sretan i ispunjen život ako su solo!

U nastavku ovog članka saznaj i ostale četiri najiritantnije navike parova.

Back To Top