skip to Main Content

Uvjeti korištenja i politika korištenja kolačića

Dobrodošli na portal EatLoveSleep – portal s elektroničkim publikacijama

Automatsko bilježenje podataka (neosobni podaci)

Kad pristupite internetskim stranicama STUDIO MODERNA – TV PRODAJA d.o.o., opće, neosobne informacije (upotreba internetskog preglednika, broj posjeta, prosječno vrijeme posjeta, posjećene stranice) automatski se bilježe. Te informacije koristimo za mjerenje privlačnosti naše internetske stranice i poboljšavanje njenih sadržaja i funkcionalnosti. Vaši podaci nisu predmet daljnje obrade niti se prosljeđuju trećoj strani.

Kolačići

“”Kolačići”” su nevidljivi dokumenti koji se privremeno spremaju na vašem hard disku i našoj stranici omogućavaju prepoznavanje vašeg računala kada sljedeći put posjetite naše stranice. “”Kolačiće”” upotrebljavamo samo za prikupljanje informacija koje se tiču upotrebe naše internetske stranice.

Poveznice (linkovi) na druge internetske stranice

Internetske stranice mogu sadržavati poveznice prema ostalim stranicama STUDIO MODERNA – TV PRODAJA.

Društvene mreže

Web-lokacije Studio Moderna – TV Prodaje d.o.o. mogu vam pružiti dodatke iz različitih društvenih mreža. Ako odlučite stupiti u interakciju (registriranjem računa na društvenoj mreži), vaša aktivnost na našoj web-lokaciji ili putem naših aplikacija također bi mogla biti dostupna toj društvenoj mreži na temelju pravila o privatnosti koja ste dogovorili prilikom prijave na tu mrežu. Ako ne želite podijeliti te podatke, odjavu obavite na društvenoj mreži.
Politika korištenja “kolačića”

Ova Politika korištenja “kolačića” odnosi se na sve web stranice tvrtke Studio Moderna. Korištenjem web stranica Studio Moderne slažete se s Politikom korištenja “kolačića”, bilo da pregledavate naše web stranice, ili davanjem eksplicitne privole, što god nastupi prvo.

Studio Moderna može ažurirati svoju Politiku korištenja “kolačića” u bilo kojem trenutku. Svakoj reviziji Politike korištenja “kolačića” slijedit će ažuriranje teksta o Politici korištenja “kolačića” i na web stranicama, u najkraćem mogućem roku. Potičemo vas da redovito provjeravate ovu stranicu zbog možebitnih izmjena.

Što su “kolačići”?

“Kolačići” su tekstualne datoteke koje se čuvaju na korisničkom uređaju a nastaju posjetom web stranicama. Kada ponovno budete pristupili web stranici, Studio Moderna može dohvatiti podatke s vašeg uređaja, a koji su se spremili u “kolačićima”.

Pomoću “kolačića” Studio Moderna će vam osigurati bolje, pristupačnije i individualiziranije korisničko iskustvo, kao i prikaz web stranice (funkcionalni “kolačići”). “Kolačići” će nam također pomoći da provedemo analize svojih kupaca, pratimo posjete (analitičke svrhe), te poboljšamo svoje oglašavanje (marketinške svrhe).

Studio Moderna na svojim stranicama koristi svoje “kolačiće” (“kolačići prve strane”), ali dozvoljava i odabranim trećim stranama da instaliraju svoje “kolačiće” (“kolačići treće strane”) na korisnički uređaj. Ovom privolom slažete se s korištenjem “kolačića” Studio Moderne i “kolačića treće strane”.

Naše će web stranice raditi najbolje, a vaše će korisničko iskustvo biti optimalno kada su “kolačići” s vaše strane dopušteni. Na taj ćemo vas način moći prepoznati kada nas ponovno posjetite, a “kolačići” će nam pomoći i da uočimo i ispravimo pogreške, te vaš posjet učinimo što učinkovitijim. Dodatne informacije ćemo prikupljati samo ako se vi s time složite, npr. kod upisivanja podataka pri kupovini, kod registracije ili sudjelovanja u aktivnostima koje priređujemo.

“Kolačići” nisu…

• Namijenjeni špijuniranju korisnika i NE prate sve njegove akcije na računalu
• Zlonamjerni dijelovi koda ili virusi
• Povezani s porukama koje niste odobrili

• U mogućnosti pratiti vaše komande na tipkovnici (ne čuvaju vaše lozinke)
Njihova jedina svrha je poboljšanje korisničkog iskustva kroz kvalitetno oglašavanje.

Upravljanje dozvolama za korištenje “kolačića”

Odluka o tome želite li koristiti “kolačiće” potpuno je na vama, a potrebno je naglasiti da stranice rade optimalno samo ako su “kolačići” na vašem pregledniku ili na našoj web stanici omogućeni.

Ako želite onemogućiti rad “kolačića” možete to učiniti u postavkama svog preglednika. I u slučaju kada onemogućite “kolačiće”, to se neće odnositi na sve obavezne “kolačiće” koji će se instalirati bez vaše suglasnosti.

Back To Top