skip to Main Content

Uživaj u Valentinovu iako si singl

Za mnoge od nas koji trenutačno nisu u vezi Valentinovo je dan koji nas najviše podsjeća na tu činjenicu. Ponekad nam se čini da su svi naši prijatelji u sretnim vezama i to nas čini depresivnima. Ipak, Valentinovo nije toliko bitno koliko nam se to ponekad čini.

Riješi se nerealnih očekivanja

Kada razmišljamo o Valentinovu skloni smo zamišljati romantičnu večeru uz svijeće i ruže baš kao iz filma. U stvarnosti ova su očekivanja obično nerealna i mogu prouzročiti mnogo razočarenja. Život nije film i holivudski standardi na njega se ne mogu primijeniti.

Izađi s prijateljima

Ako Valentinovo pada na subotu nemaš nikakvog razloga za brigu jer radi se o odličnoj prilici da izađeš sa svojim jednako singl prijateljima i dobro se zabaviš. Najgora stvar koju možeš napraviti jest ostati doma i utapati se u svojoj tuzi. Okupi ekipu i potrudite se provesti najbolje što možete. Ovo Valentinovo moglo bi biti najbolja noć tvog života. Tko zna, možda i upoznaš neku zgodnu curu ili frajera…

Nisu sve veze toliko savršene koliko ti se čine 

Nikada se ne bi trebali uspoređivati s drugima jer svatko je od nas priča za sebe. Samo zato što ti se trenutačno čini da netko drugi ima više od tebe ne znači da je tome zaista tako. Usredotoči se na ono što već imaš te na ono što želiš. Gotovo nitko od nas nije u potpunosti zadovoljan sa svojim životom i to je sasvim normalno jer radi se o ljudskoj prirodi. Unatoč tome uvijek treba ostati čvrsto na zemlji i pričekati svojih pet minuta jer one će doći!

 

Dan kao i svaki drugi 

Ako malo bolje razmisliš 14.02. datum je kao i svaki drugi. Ne postoji neki poseban razlog zbog kojeg trebaš osjećati tugu. Ako si kojim slučajem ipak u vezi trebaš se zapitati postoji li ijedan dobar razlog zbog kojeg bi ti bio potreban poseban dan da izraziš veliku ljubav koju osjećaš prema svome partneru.

 

Back To Top