skip to Main Content

Instagram inspiracija: @vylson

Svaka nas fotografija na Vildaninom Instagram profilu podsjeća na važnost ljubavi. Vildana je sakupljačica osmijeha i kreatorica dobrih sjećanja. Svaka njezina fotografija dokaz je ljubavi koju dijeli sa svojim najmilijima i ljudi to znaju prepoznati.

Bezuvjetna ljubav i obiteljska harmonija nešto je u čemu svi možemo uživati. Ova majka svoje dečke voli više od svega na svijetu.

Djeca su naše blago

Vildanin mališan u sredini fotografije jako podsjeća na svoju majku, apsolutno je presladak i jako voli svoje roditelje. On je Vildanina najveća životna inspiracija i motivacija. Čak i površan pogled na Vildanin profil na Instagramu motivirat će te da koliko je to moguće uživaš u svom životu. Pozitivne vibracije Vildaninih fotografija rezultat su ogromnih količina smijeha i bezuvjetne ljubavi.

Uvijek se treba moći nasmijati

Svaku stvar koja nam dolazi u život najbolje je prihvatiti uz ogromni osmijeh – barem ako se pita Vildanu kojoj je ovo glavna životna filozofija. Vildana je također i odlična kuharica koja budnim okom pazi na zdravlje svoje obitelji pa ih stoga svakodnevno uveseljava zdravim i hranjivim delicijama.

Vildana zna što je njenim dečkima potrebno što znači da se za obiteljskim stolom često nađu kruške i ostalo ukusno voće u kombinaciji s grčkim jogurtom, maslinovim uljem  i prosom. Naravno, sve ovisi o dobu dana.

Život je bajka

U njenom domu moguće je udobno se smjestiti čak i na podu što nas opet podsjeća na obiteljsku ljubav koja je nužna za uspješno nošenje s užurbanim svijetom današnjice. Dopusti Vildani da te kroz fotografije nauči malim životnim mudrostima i radostima. Uživaj u svome životu i nikada nemoj prestati vjerovati u bajke jer se i one ponekad ostvare!

Zanimaju te domaće Instagram blogerice? Pročitaj ovaj članak:

5 domaćih food blogerica čije recepte obožavamo

Back To Top