skip to Main Content

Začini svoju vezu na daljinu kreativnim porukama

Pet je ujutro je i ne možeš zaspati. Maštaš o tome da ležiš u krevetu s osobom koju voliš i zajedno čekate izlazak sunca, ali brojni kilometri između vas kažu: “Ne, ne sada”. Umjesto da se prepustiš usamljenosti razmisli o načinu kako se mentalno povezati s partnerom. Jedan od načina za to je da svojoj boljoj polovici pošalješ kreativnu poruku.

No, nemoj napisati koliko ti nedostaje ili koliko se osjećaš tužno što niste skupa. To, naime, neće pomoći i učinit će da se i tvoj partner osjeća loše. Radije napiši poruku u obliku pjesme u kojoj ćeš iskazati svoje emocije i razloge zašto ga toliko voliš.

Razdvojenost u vezi možeš lakše prebroditi ako znaš kako malo začiniti stvari…

Primjeri za inspiraciju

Da si barem kraj mene i da uživamo zajedno u tišini. Kad bi se mogli zagrliti na barem nekoliko minuta to bi me učinilo najsretnijom osobom. S obzirom na to da smo toliko udaljeni samo te želim podsjetiti da te volim bez obzira na sve i ne mogu prestati razmišljati o našem idućem zagrljaju!

Iako smo daleko jedno od drugog ja vjerujem da su kilometri mjera naše ljubavi. Što si mi dalje više te obožavam i volim svakog trenutka našeg postojanja. Ne postoji predaleka udaljenost dokle god živiš unutar mene.

Postojim na dva mjesta: ovdje i tamo gdje si ti.

Ti si osoba koja me naučila poštovati vrijeme. Prije nego smo se sreli pojam vremena nije bio bitan. Sada brojim svaki dan prije nego ću ti pasti u naručje.

Možda nas daljina razdvaja, ali kada dođe dan znam da će poljubac zapečatiti našu zajedničku budućnost. Nijedan kilometar ne može biti jači od naše ljubavi. Želim biti s tobom uvijek i zauvijek.

Lijepo spavaj i znaj da u mojim mislima ležimo jedno pokraj drugog u našem domu i radujemo se budućnosti koja nas čeka.

 

Back To Top