skip to Main Content

Zanima te kakve muškarce žene zaista žele?

Kada bi netko upitao žene što za njih znači savršen muškarac one bi vrlo vjerojatno odgovorile s popisom od najmanje desetak točaka. Radi se, naime, o kompliciranom pitanju na koje nema jednoznačnog odgovora, ali to ipak ne znači da žene ne znaju što žele. Kada bi to isto pitanje postavili ženi koja je pronašla svoju srodnu dušu odgovor i dalje ne bi bio jednostavan, najvjerojatnije bi se radilo o pravom malom znanstvenom radu naslova: “Zašto ga volim najviše na svijetu”.

Žena je u stanju puno vremena provesti u razmišljanju o tome zašto voli svog muškaraca, ali odgovor se uvijek nalazi u njoj i sadržan je u jednoj jedinoj riječi – integritet.

Dostojanstvo je najtočnije opisati kao stanje ispunjenosti. Ne postoji veća istina od ove jer nije dovoljno samo se ponašati kao džentlmen ili muškarac koji voli svoju partnericu, potrebno je zaista biti džentlmen i biti muškarac koji voli svoju partnericu. Nemoj biti previše kritičan prema samome sebi, ali isto tako nemoj ni podcjenjivati pravo žene na dobrog partnera i muškarca. Ako u tvom životu postoji žena vrijedna tvog vremena, tvoje ljubavi, truda i pažnje sve što trebaš napraviti je biti svoj, biti džentlmen i imati integriteta.

Otkrij zbog čega si jedinstven

Dobar izgled i lijepa odjeća mogu privući žensku pažnju, ali sami po sebi ne znače toliko puno. Otkrij karakteristiku koja te razlikuje od stotine drugih muškaraca – možda imaš odličan smisao za humor, možda si gospodin starog kova, možda uživaš u ekstremnim sportovima?

Osvoji je tako što ćeš joj pokazati i svoju drugu stranu. Svoju djetinjastu, zabavnu ili divlju stranu  – jedinstvenost koju može posjedovati samo poseban muškarac.

Pronađi način da joj pokažeš tko si ti

Ženama se sviđaju muškarci koji imaju svoje interese, ali ne i muškarci koji ne mogu prestati hvaliti sami sebe. Umjerenost i skromnost dvije su karakteristike koje će te približiti ženi tvojih snova. Nemoj brzati – ako joj se sviđaš pristupit će ti i moći ćeš joj pokazati kakva si osoba.

Back To Top