skip to Main Content

Voliš li posao koji radiš?

Svaki dan provedemo minimalno 8 sati na poslu, uz vrijeme dolaska na posao i povratka kući te odmor, pa ispada da najveći dio vremena u svom odraslom životu provedemo – radeći.

Prevelika je šteta toliki dio svog vremena (energije i života) posvetiti nečemu u čemu se nismo našli.

Otkrij što te zanima

Ako želiš otkriti što te ispunjava moraš slijediti svoj unutarnji glas. Radeći posao koji ne voliš vrlo ćeš brzo ostati bez energije te postati emocionalno i duhovno ispražnjena osoba. Naravno, postoje razdoblja u životu kada smo jednostavno primorani posvetiti se poslu kako bi se osamostalili, no to ne znači da trebamo zauvijek ostati na radnom mjestu koje nam ne odgovara.

Jednom kad si postaviš ciljeve u karijeri svakako pripazi da ti oni ne narušuju privatni život. Recimo, kada završiš s poslom potpuno se isključi i uživaj u neradnom ostatku dana.

Neki od nas već u mladim danima otkriju svoju strast dok je drugi otkrivaju postepeno razvijajući se kroz iskustva. Neovisno o tome što je tvoja strast i koliko dugo se razvijaš u tom području važno je da nikada ne zaboraviš što pokreće tvoj duh.

Posao iz snova

Jedan od osnovnih čimbenika koji utječu na sveukupno zadovoljstvo životom jest imati posao iz snova. Takav posao je motivacija zbog koje ustajemo iz kreveta i dan započinjemo s osmijehom.

Radeći posao iz snova, raste strast koja nas čini živima, a koja nam također donosi i za život neophodni novac.

Dobivati plaću za posao koji voliš obavljati pravi je blagoslov. Prevelik broj ljudi radi posao koji ih ne zadovoljava što često dovodi do osjećaja stresa i anksioznosti.

Upravo zato važno je da otkriješ svoju strast i posegneš za životom koji sanjaš!

 

 

Back To Top