skip to Main Content

Zašto žene ostavljaju muškarce koje zaista vole?

Možda zvuči čudno, ali je definitivno istinito – žene ponekad napuštaju muškarce koje zaista vole i unatoč tome što se osjećaju krajnje shrvano njihova je odluka često konačna. Ponekad čak ni brak ili djeca nisu dovoljno dobri razlozi za ostanak u ljubavnom odnosu. Zašto je tome tako?

Najčešći je razlog odsutnost muškarca koji za sobom često povlači mnoge druge probleme koje žene guraju ka donošenju teške odluke.

Nedostatak muške prisutnosti

On će svoje slobodno vrijeme radije provesti igrajući nogomet sa svojim prijateljima nego s tobom. Osim toga gotovo uvijek kasni na ručak koji si pripremila, a sve zato jer mu je važnije družiti se s kolegama nakon posla.

Uzima te zdravo za gotovo

Osvojiti tvoje srce nije mačji kašalj, ali njemu je, eto, pošlo za rukom. Vjerovala si da se stvari nikada neće promijeniti i da će on zauvijek ostati isti, ali nekako je sve pošlo po krivu. Čini ti se kako se on više uopće ni ne trudi oko vašeg odnosa. Čini ti se da te dovoljno ne poštuje i ne da ti se trošiti svoje vrijeme na nekoga tko te ne zaslužuje.

Uopće te ne sluša

Kada se žena nekom povjerava onda očekuje da je taj netko i sasluša. Njeno je povjerenje u suprotnom iznevjereno. Ako te muškarac zaista voli onda će se također potruditi i saslušati te čak i ako se radi o hirovitim mislima ili neozbiljnim idejama.

Stalno ti ponavlja da nisi dovoljno dobra

Želiš popraviti vaš odnos i trudiš se raditi na stvarima koje ti on zamjera, ali njemu to jednostavno nije dovoljno dobro!  Tvoja je ručak uvijek previše slan, kuća nikada nije dovoljno čista, a ne briljiraš ni kada je u pitanju odgoj vaše djece. Ako si izložena ovakvim ili sličnim zanovijetanjima nije nikakvo čudo što razmišljaš o odlasku.

Ljubav može biti okrutna. Ljubav može biti poput bajke. Možemo biti ponosni na svoju vezu ili je se možemo sramiti, no nikada ne smijemo podcijeniti svoju bolju polovicu. Svaki bi muškarac trebao čvrsto stajati uz svoju partnericu neovisno o tome idu li ususret oluji ili divnom sunčanom danu.

Back To Top