skip to Main Content

Želiš opet vjerovati u ljubav?

Svatko od nas imao je slomljeno srce i razdoblja u životu tijekom kojih je sumnjao da prava ljubav uopće postoji. Neovisno o tome jesi li singl već dulje vrijeme ili još uvijek patiš zbog nedavnog  donosimo ti nekoliko mentalnih slika koje će ugrijati tvoje srce i pokazati ti da se za ljubav uvijek vrijedi boriti.

Dvoje ljudi stisnuto pod plahtom

Jedan od najboljih stvari u životu je uživati u toplini svoga partnera. Nema ništa jednostavnije, a istovremeno i kompleksnije od ljubavnog para zapletenog pod plahtama. Ne brini, naći ćeš svoju srodnu dušu – strpljen spašen!

A kada ste već u krevetu…

Ima li čarobnijeg osjećaja od vođenja ljubavi sa srodnom dušom? Zamisli sebe u intimnom odnosu s budućim partnerom jer to je jedini način da ove slike postanu tvoja stvarnost.

Živjeti s nekim

Jednom kada počnemo živjeti zajedno sa svojom boljom polovicom s njom počnemo dijeliti i sve svoje dobre i loše trenutke. S njom dijelimo obroke, buđenja i čupave kućne ljubimce. S njom gradimo zajednički svijet kojeg ništa ne može narušiti.

Odrastat ćete zajedno, ali…

… upravo će tvoja bolja polovica znati kako probuditi dijete u tebi. Prava ljubav sazrijeva, ali isto tako zna da nikada ne treba zaboraviti na stvari koje su nas veselile kada smo bili djeca.

Nema dugih usamljenih noći

Neprospavane noći, nesanicu i anksioznost lakše je prebroditi uz nekoga uza sebe. Doći će dani kada ćeš imati nekoga da pazi na tebe i da ti bude svjetlo na obzoru kada se učini da je mrak progutao čitav svijet.

Divno je biti nekome nešto

Naposljetku, ima li išta ljepšeg nego biti najbolja osoba u životu osobe koju volimo?

Više o ljubavi i privlačnosti saznaj ovdje:

Što nam se događa ako se prestanemo redovito seksati?

Utjecaj glazbe na seksualnu privlačnost i uzbuđenost

 

Back To Top