skip to Main Content

Želiš pronaći pravu ljubav? Prvo poradi na ovim stvarima

Svatko je od nas u jednom trenutku maštao o tome kako bi izgledao njegov savršen ljubavni život, ali stvari ne idu uvijek po planu. Ljubavni planovi u stanju su uništiti entuzijazam kada je u pitanju potraga za boljom polovicom. Ljubav nije nešto što se može planirati, ljubav se jednostavno – dogodi.

Za početak dobro promisli o vlastitim vrlinama i manama

Kada svoje vrline i mane usporediš sa svojim potrebama shvatit ćeš za kakvom vrstom ljubavi moraš tragati. Ako smatraš da je par neuspjelih veza odraz ljubavnih odnosa na čitavom svijetu odmah ti možemo reći da si potpuno u krivu. Svaki ljubavni odnos odlikuje se vlastitim prednostima i manama, ali to ne znači da treba prestati tragati.

Zatim moraš naučiti voljeti sebe

Ljubav prema sebi jasan je znak drugima da se moraju više potruditi ako te žele osvojiti. Ovo ljubav prema sebi čini idealnim testom potencijalnih partnera koji će ti ukazati na to sviđaš li se zaista drugoj strani ili ne. Sve što trebaš napraviti jest obratiti pažnju na njihov govor tijela i kvalitetu samog razgovora.

Oči su, kako kažu prozor u dušu. Premda nikada ništa nije idealno, uvijek je dobro prepustiti se osjećajima jer oni će ti reći želiš li zaista stupiti u ljubavni odnos s dotičnom osobom. Nemoj se bojati, svatko od nas mora doživjeti nekoliko ljubavnih brodoloma prije uplovljavanja u sigurnu ljubavnu luku.

Prestani sanjariti o savršenom partneru ili partnerici

Savršeno ne postoji u stvarnom svijetu. Svatko od nas prije ili kasnije mora naučiti raditi kompromise i voljeti druge unatoč njihovim manama. Kada je ljubav u pitanju onda mane potencijalnog partnera moraju biti one s kojima možeš živjeti. Ako oba partnera posjeduju međusobno kompatibilni set mana to je odličan znak da njihova veza ima potencijala.

Razumijevanje ovih tri stvari ključan je preduvjet pronalasku prave ljubavi. Život nije film i nijedna ljubav nije filmska, ali to nikako ne znači da trebaš odustati od potrage za svojom boljom polovicom.

Voli sebe i zapamti da sve dolazi u svoje vrijeme. Sretno.

Back To Top