skip to Main Content

Značenje snova koji se neprestano ponavljaju

Svakome od nas barem se jednom u životu dogodilo da nekoliko noći uzastopno sanja jedan te isti san. Učestalo ponavljanje snova jasan je znak da nam naša podsvijest želi ukazati na neki veliki problem koji moramo riješiti. Naša nam podsvijest nikada ne ukazuje na nevažne snove.

Noćne su more, primjerice, najčešće posljedica nekog traumatičnog iskustva ili situacije s kojom se još uvijek nismo pomirili. Ako već nekoliko noći, mjeseci ili godina sanjaš isti san krajnji je čas da napokon počneš slušati svoju podsvijest. No, prvo moraš razumjeti značenje snova koji se neprestano ponavljaju.

Ako često sanjaš da si bez odjeće na sebi vrijeme je da razmisliš o donesenim odlukama 

Ako često sanjaš vlastitu golotinju ili neprikladnu odjevenost tvoja ti podsvijest želi poručiti da se osjećaš nespremno i da se bojiš životnih izazova. Stručnjaci kažu da bi nas ova vrsta sna trebala navesti na promišljanje o vlastitim odlukama i rješavanje od straha sramoćenja pred drugima.

Smrt ukazuje na promjenu ličnosti 

Ako često sanjaš smrt bliske osobe postoji velika vjerojatnost da ti tvoja podsvijest želi poručiti da se moraš rastati od nekog aspekta svoje osobnosti. Život mijenja svakoga od nas i to je sasvim prirodna pojava.

Problemi s telefonskim signalom ukazuju na postojanje određenih problema 

Ako sanjaš da tvoj smartphone odbija poslušnost tvoja ti podsvijest želi poručiti da imaš problema u komunikaciji s drugima. Pokušaj malo razmisliti o svojim bliskim odnosima. Postoji li neki odnos s kojim nisi zadovoljan, odnosno zadovoljna?

Nezaustavljivo vozilo jasan je znak manjka kontrole nad vlastitim životom 

Ako često sanjaš da se nalaziš u vozilu kojeg je nemoguće zaustaviti bit će najbolje da dobro razmisliš nad kojim si aspektom svog života gubiš kontrolu.

Tehnički problemi ukazuju na zdravstvene probleme 

Ako često sanjaš neispravne telefone, televizore, hladnjake automobile i slično krajnji je čas da razmisliš o svome zdravlju. Ova vrsta snova najčešće ukazuje na zdravstvene probleme stoga ih je dobro ozbiljno shvatiti.

Toplo ti preporučujemo da pokušaš surađivati s vlastitom podsvijesti jer ti ona uvijek želi dobro. Opusti se, otputuj u zemlju snova, slijedi njene znakove i sve će biti dobro.

Pročitaj više zanimljivosti o snovima i spavanju u ovim člancima:

Ljubavni snovi – slučajnost ili proizvod naše podsvijesti?

Znaš li kako san utječe na organizam?

 

Back To Top