skip to Main Content

Znakovi koji ukazuju na to da voliš dobru osobu

Ponekad nam jednostavno nije jasno kako su neki parovi završili zajedno. Srećom, postoje ljudi koji zaista razumiju ulogu partnera u ljubavnom odnosu.

Partner koji ti uvijek iznova iskazuje svoju ljubav

Ako te tvoj partner zaista voli možeš biti siguran, odnosno sigurna, da će tu ljubav otvoreno iskazivati. Uvijek ćeš osjećati ljubav, brigu i poštovanje.

Partner kao najveća životna podrška 

Neovisno o tome želiš li naučiti neki strani jezik ili ostati doma i brinuti o djeci, dobar partner uvijek će poštovati tvoje želje. Dobar te partner nikada neće obeshrabrivati. Umjesto toga uvijek će biti tu za tebe.

Partner kao inspiracija 

Dobar partner poticat će te da budeš bolja osoba koja zna što želi.

Partner koji želi da mu vjeruješ 

Dobar partner želi da se osjećaš ugodno i sigurno u odnosu izgrađenom na povjerenju. Povjerenje nije dar već nešto za što se valja pomučiti i potruditi.

Partner zbog kojeg se osjećaš lijepo

Dobrom partneru nikada neće biti teško udijeliti kompliment na račun izgleda. Dobar partner svoje mišljenje izražava ne samo riječima već i pogledom, dodirom i ponašanjem.

Partner koji brine o malim gestama 

Iskrenog partnera odlikuju male geste i sitnice koje radi zato da bi te usrećio. Dobrom partneru uvijek je stalo do toga kako se njegova bolja polovica osjeća!

Partner koji nikada ne prelazi određene granice

Rasprave i svađice sasvim su normalan dio svakog odnosa. Ipak, ne postoji nijedan razlog da svađica preraste u ogromnu svađu ispunjenu agresivnošću i negativnostima. Dobar partner zna ostati pribran i usredotočen na temu rasprave.

Partner koji uvijek radi na sebi

Neovisno o tome radi li se o potrazi za novim interesima, čitanju knjige ili gledanju dokumentarca, dobar partner radi na sebi. Partner koji radi na sebi pozitivno utječe na ljubavni odnos.

Back To Top