skip to Main Content

Evo kako prepoznati znakove zavođenja

Razmišljaš li ponekad o tome flerta li neka osoba s tobom, gaji li prijateljske osjećaje prema tebi ili se možda radi o zaljubljenosti? Često promatraš sugovornike ali nikad ne znaš procjeniti zavodi li te netko ili je samo prijateljski raspoložen prema tebi?

Mnogi od nas nisu stručnjaci za ovo pitanje, mnogi još uvijek plove solo samo zato jer su ignorirali ponašanje i govor tijela osobe s druge strane stola. Ako si i ti jedan ili jedna od njih – ne očajavaj! Ako si solo ili u vezi, ali želiš provjeriti privlačiš li pažnju drugih, ili možda samo želite saznati je li došao trenutak da prekineš prijateljstvo jer se druga osoba nada nečemu više od odlazaka na kavu i čavrljanja, otkrivamo neke osnove govora tijela pri udvaranju.

Kut i položaj stopala

Osobe kojima se sviđaš i žele pokazati interes za tebe pokušat će ti prići što je moguće bliže, što znači da će njihova stopala završiti okrenuta prema tebi. Ako su oba stopala paralelna s tvojima postoji dobra šansa da će današnji spoj rezultirati sljedećim!

Dodiri

Osoba koja te smatra bliskim/bliskom i koja ti želi to pokazati iskoristit će svaku priliku da te dotakne (ponekad će to raditi i nesvjesno). Ako primijetiš da osoba s kojom si na spoju nježno i spontano dodiruje tvoju ruku, leđa ili stopalo (svojim stopalom), sigurno se radi o simpatiji.

Također, dobro je obratiti pozornost i na situacije u kojima osoba samu sebe dodiruje. Žene koje su sigurne u sebe često se igraju sa svojom kosom, drže se uspravno ili dodiruju svoj vrat, a razlog tome je taj da pokušavaju zadržati pozornost osobe s kojom razgovaraju. Muškarci su, s druge strane, skloni pokazivati svoje ruke i mišiće, dodirivati si bradu ili kosu jer na taj način izražavaju svoju muževnost.

Oči

Oči su često rješenje svake dvojbe. Ljudi koji se jedno drugome sviđaju skloni su međusobnom „zurenju“, kao i naginjanju prema drugoj osobi ili dodirima praćenim iznenadnim i izravnim dodirima ruku ili nogu. Vrlo je bitno naučiti čitati iz očiju jer, svjesno ili nesvjesno, oči nude odgovore na mnoga pitanja!


#ljubav #sex #flert

Back To Top